Logg inn Registrer

Login til din konto

Brukernavn
Passord
Husk meg!

Lag konto

Fyll inn alle felter!
Fullt navn
Brukernavn
Passord
Skriv inn passord på nytt
E-post
Skriv inn e-post på nytt
MOD_BT_CAPTCHA

Litt om oss

Eplehagan barnehage SA er foreldreeid og ligger i et trygt og lite trafikkert boligområde sentralt i Mjøndalen. Barnehagen ligger nær flotte turområder i skogen rundt Miletjern. I gangavstand har vi egen gapahuk med bålplass og utedo.

Barnehagens uteområde er godt kupert og kan deles i to separate områder. Vi har flott akebakke på vinterstid og tilgang til fotball og skøytebane på lekeplass i nabolaget. Gjennom hele barnehageåret jobber de ansatte til barnets beste, ved å la barna utvikle seg i sitt eget tempo til å bli mest mulig selvstendige og kunne hevde seg selv i store og små grupper på en god måte.

Vi har sunn varmlunsj 3 dager i uka fra Matibox.no og 2 dager i uka brød fra Mjøndalen bakeri og pålegg fra Kiwi.

Bemanningsnormen vår er 4,4 stillinger på 21 barn i 3-6 årsalder og 4 stillinger på 14 barn i 0-3 årsalder.

Vi har fokus på å jobbe med barn i mindre grupper, fordi det mener vi er best for alle barn. To pedagogiske ledere hos oss har ansvar for hver sin førskolegruppe med barn som skal begynne på skolen. Gruppene er i år på 8 og 6 barn. Førskolegruppene har faste ukenlig gruppetider og går blandt annet til biblioteket i Mjøndalen hver uke.

Barnehagen vår er delt opp i 4 avdelinger; Platon og Vivaldi for de yngste, og Newton og Ibsen for de eldste. Navnene på avdelingene gjenspeiler de fire temaene vi jobber med året rundt:

Newton: I April/Mai/Juni jobber vi med natur, miljø og teknikk.

Ibsen: I August/September/Oktober/November jobber vi med språk, tekster, eventyr, rim og regler.

Vivaldi: I Januar/Februar/Mars jobber vi med musikk, forming, dans og drama

Platon: Tilvenningstiden gjennom hele høsten jobber vi med å bli kjent med hverandre, dagsrytme, trygghet og trivsel.  Jul og Påske er tid for undring og filosofering, samtidig som vi har tradisjonelle forberedelser.

Årsplan


Klikk her
for å laste ned årsplan

Vedtekter


Klikk her
for å laste ned vedtekter

Eksempel på plan/aktivitetsplan